

معرفی برند سامسونگ (به کرهای: 삼성) (به انگلیسی: Samsung) یک ابرشرکت چندملیتی و خوشهای واقع در سئول، پایتخت کره جنوبی است. سامسونگ مالک چندین شرکت تابعه و زیرمجموعه در صنایع مختلف است که برای نمونه میتوان به سامسونگ الکترونیک، سامسونگ لایف و سامسونگ فایر، صنایع سنگین سامسونگ، سامسونگ تکوین، سامسونگ موتورز و سامسونگ سیاندتی اشاره کرد.
گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ-چول، بهعنوان یک شرکت بازرگانی تأسیس شد و در طول ۳ دهه نخست، فعالیتهای خود را در حوزههای ارائه خدمات مالی و بیمه، مبادلات اوراق بهادار و خردهفروشی توسعه داد و در اواخر دهه ۱۹۶۰ وارد صنعت الکترونیک گردید و در اواسط دهه ۱۹۷۰ نیز به صنایع کشتیسازی و ساخت و ساز وارد شد؛ ورود به این حوزه ها بود که سبب رشدهای بعدی آن گردید. پس از درگذشت لی بیونگ-چول، در سال ۱۹۸۷ شرکت سامسونگ به چهار گروه مستقل بهنامهای گروه سامسونگ، گروه شینسگائه، گروه سیجی و گروه هانسول تفکیک شد. اکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر سامسونگ، سئول قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله میشود.
سامسونگ تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی، سیاسی، رسانه ای و فرهنگی کره جنوبی دارد و یک نیروی محرکه اصلی «معجزه روی رودخانه هان» بودهاست.شرکتهای تابعه آن حدود یک پنجم از کل صادرات کره جنوبی را تولید میکنند. در سال ۲۰۱۳ درآمد سامسونگ معادل ۱۷٪ از تولید ناخالص داخلی (GDP) کره جنوبی بود.
گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ-چول به عنوان یک شرکت بازرگانی تأسیس شد و بیشترین حجم کاری خود را بر صادرات ماهی، میوه و سبزی به چین قرار داد. طی یک دهه، با رشدی بسیار سریع، سامسونگ به یکی از ۱۰ شرکت بزرگ کره تبدیل شد. در سال ۱۹۶۹ شرکت سامسونگ الکترونیک به عنوان یک شرکت تابعه در گروه سامسونگ متولد شد. این شرکت در دهه ۱۹۷۰ با سرمایهگذاری در صنایع سنگین، صنایع شیمیایی و پتروشیمی و کشتیسازی، راه صنعتی شدن را در پیش گرفت.
در ۱۹۷۳ دومین برنامه ۵ ساله مدیریت این شرکت اعلام و گذار از مرحله تولید و تجارت مواد اولیه به ساخت محصول نهایی، هدف اصلی این گروه اعلام شد. در دهه ۱۹۷۰ شرکت سامسونگ آنچنان توسعه پیدا کرد، که شرکتهای صنایع سنگین، پتروشیمی، کشتیسازی و ابزارهای دقیق سامسونگ یکی پس از دیگری تأسیس گردید و نخستین صادرات صنایع الکترونیک این گروه نیز از سوی سامسونگ الکترونیک صورت گرفت. محصولات این شرکت در دهه ۱۹۸۰ توانستند به بازارهای جهانی راه یابد.
در سال ۱۹۸۷ با درگذشت لی بیونگ-چول، پسر او لی کان-هی مدیریت گروه را برعهده گرفت. لی کان-هی یک سال بعد برنامه توسعه دوم گروه سامسونگ را در شرکت به راه انداخت. این برنامه شامل بر تجدید ساختار کسبوکار قدیمی و تبدیل شرکت به یکی از ۵ شرکت برتر الکترونیک و شرکتی در کلاس جهانی بود.
اوایل دهه ۱۹۹۰ را میتوان دوران مدیریت نوین در سامسونگ دانست. در این دوران شعار «اول کیفیت» انتخاب و تبلیغ شد. در این دوره، ۱۷ محصول مختلف نظیر نیمرسانا، نمایشگرهای رایانه و … در بازار جهانی تولید شد و در برخی از آنها نظیر نمایشگرهای السیدی به مقام اول جهانی دست یافت. همزمان، علاوه بر جهتگیری به سمت بهکارگیری شش سیگما و تولید محصول کیفی، کیفیت کارکنان نیز مورد توجه قرار گرفت. از ابتدای قرن بیست و یکم، حرکت به سمت دوران دیجیتال برای این شرکت تشدید شد. به گونهای که به سرعت در حوزههای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات محصولات متنوعی عرضه میشوند.
اکنون زیرمجموعههای اصلی صنعتی سامسونگ سه واحد Samsung Electronics ,Samsung Heavy Industries و Samsung C&T هستند. البته این شرکت در حوزههای دیگر نیز زیرمجموعههای بسیار بزرگی دارد که از آنجمله میتوان به شرکت بیمهٔ عمر سامسونگ، سامسونگ اورلند (مدیر پارک سرگرمی Everland، قدیمیترین مرکز تفریحی کرهٔ جنوبی) و Cheil Worldwide را نام برد. شرکت چیل ورلدواید آژانس تبلیغاتی سامسونگ است که در زمرهٔ بزرگترین آژانسهای جهانی در این صنعت شناخته میشود.
واژه سامسونگ در زبان کرهای هانجا (三星) به معنی سهستاره است. منظور از عدد سه در این نام، توان و بزرگی، و منظور از ستاره، جاودانگی است.
امروزه گروه سامسونگ شامل مجموعهای از ۸۰ شرکت است که بزرگترین مجموعه تجاری-صنعتی در کره جنوبی محسوب میشود. شناختهشدهترین شرکتهای زیرمجموعه آن عبارتند از:
- سامسونگ الکترونیک (بزرگترین شرکت فناوری اطلاعات جهان) بزرگترین شرکت این گروه
- صنایع سنگین سامسونگ (دومین شرکت بزرگ صنایع کشتیسازی کره جنوبی)،
- شرکت مهندسی سامسونگ و سامسونگ سی اند تی (به ترتیب سیزدهم و سیوششمین شرکتهای بزرگ ساختمانی جهان)
- سامسونگ کارت، سامسونگ فایر، سامسونگ لایف (چهاردهمین شرکت بزرگ بیمه عمر جهان)
- [۱۲] اورلند، کره جنوبی (قدیمیترین شهر بازی در کره جنوبی)،[ سامسونگ تکوین و چیل ورلدواید (پانزدهمین شرکت تبلیغاتی جهان).
گروه سامسونگ امروزه دارای تعداد زیادی شرکت تابعه، زیرمجموعه و فرعی در سرتاسر جهان است. مهمترین شرکتهای تابعه این گروه عبارتند از: سامسونگ الکترو-مکانیکس، سامسونگ تکوین، سامسونگ سی اند تی، سامسونگ فایر، سامسونگ کارت، سامسونگ لایف، چیل ورلدواید، سامسونگ الکترونیک، صنایع سنگین سامسونگ و مهندسی سامسونگ.
سامسونگ الکترو-مکانیکس[ویرایش]
سامسونگ الکترو-مکانیکس، شرکت قطعات الکترونیکی است که در زمینه تولید قطعات الکترونیکی، نیمرساناها، برد مدار چاپی، منابع تغذیه و تجهیزات مخابراتی فعالیت میکند.
شرکت سامسونگ الکترو-مکانیکس در سال ۱۹۷۳ از مشارکت شرکتهای سامسونگ و سانیو، تحت نام سامسونگ-سانیو راهاندازی شد و اکنون دارای ۹ کارخانه تولیدی در کشورهای چین (۲ کارخانه)، فیلیپین، کره جنوبی (۴ کارخانه)، تایلند و مجارستان است.
سامسونگ تکوین
سامسونگ تکوین، (به انگلیسی: Samsung Techwin) شرکت الکترونیکی است که در زمینه تولید سامانههای نظارتی (مانند: سامانههای تصاویر مداربسته، دستگاه ضبط تصویر دیجیتال) نیمرساناها، صنایع دفاعی و صنایع جنگافزاری، تجهیزات خودکارسازی و مکانیک پرواز، تولید الکتریسیته و زیرساختهای ترابری فعالیت میکند.
شرکت سامسونگ تکوین در سال ۱۹۷۷ توسط شرکت سامسونگ الکترونیک راهاندازی شد و اکنون بهعنوان زیرمجموعهای از گروه سامسونگ، در آسیا، خاورمیانه، اروپا، آفریقا، اقیانوسیه، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی فعالیت میکند.
دفتر مرکزی این شرکت در شهر چانگوون، کره جنوبی قرار دارد و در سال ۲۰۱۳ درآمدی معادل ۲٫۹۱۲ تریلیون وون کره جنوبی کسب نمود.
سامسونگ سی اند تی
سامسونگ سی اند تی، شرکت ساختوساز متعلق به گروه سامسونگ است که در سال ۱۹۳۸ راهاندازی شد و تاکنون در ساخت سازههای فراوانی در کشورهای مختلف مشارکت داشته و بهعنوان نمونه میتوان به برجهای دوقلوی پتروناس، تایپه ۱۰۱ و برج خلیفه اشاره کرد.
سامسونگ فایر
سامسونگ فایر، شرکت بیمه چندملیتی است که بهعنوان زیرمجموعهای از گروه سامسونگ، در زمینه ارائه خدمات بیمههای خودرو، بیمه عمومی، بیمههای مدت-دار و مدیریت ریسک فعالیت میکند.
شرکت سامسونگ فایر در سال ۱۹۵۲ راهاندازی شد و اکنون دارای دفاتر خدماتی در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، ژاپن، اندونزی، ویتنام و چند کشور اروپایی است.
دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول، کره جنوبی قرار دارد و بزرگترین سهامداران سامسونگ فایر، شرکتهای سامسونگ لایف (۱۰٫۳۶٪) و کامانویت بانک (۷٫۴۴٪) هستند.
سامسونگ کارت
سامسونگ کارت، شرکت خدمات مالی است، که در زمینه ارائه خدمات کارتهای اعتباری فعالیت میکند.
شرکت سامسونگ کارت در سال ۱۹۸۳ تأسیس شد، در سال ۲۰۰۵ با سامسونگ کپیتال ادغام شد و هماکنون بزرگترین اپراتور کارتهای اعتباری کره جنوبی بهشمار میآید.
شرکت سامسونگ الکترونیک با در اختیار داشتن ۳۵٫۳٪ درصد و سامسونگ لایف با ۲۶٫۴٪ درصد از سهام این شرکت، مالکین اصلی سامسونگ کارت محسوب میشوند.
سامسونگ لایف
سامسونگ لایف، شرکت خدمات بیمه چندملیتی است، که در سال ۱۹۵۷ توسط سامسونگ راهاندازی شد و اکنون بهعنوان بزرگترین شرکت ارائهدهنده خدمات بیمه در کره جنوبی محسوب میشود.
دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول، کره جنوبی قرار دارد و سهام آن در بازار بورس کره معامله میشود.
چیل ورلدواید
چیل ورلدواید، شرکت تبلیغاتی کرهای است، که در زمینه ارائه خدمات تبلیغات، روابط عمومی و بازاریابی فعالیت میکند.
شرکت چیل ورلدواید در سال ۱۹۷۳ توسط گروه سامسونگ راهاندازی شد و اکنون بزرگترین بنگاه تبلیغاتی کره جنوبی استو در رتبه ۱۵ از بزرگترین شرکتهای تبلیغاتی جهان، جای دارد.
صنایع سنگین سامسونگ
صنایع سنگین سامسونگ، شرکت صنایع سنگین کرهای است، که در سال ۱۹۷۴ راهاندازی شد و امروزه بهعنوان یکی از بزرگترین سازندگان کشتی در جهان و سومین کشتیساز بزرگ در کرهجنوبی بهشمار میآید.این شرکت، یکی از زیرمجموعههای گروه سامسونگ است، که تمرکز اصلی آن بر ساخت و ارائه انواع کشتیها، نفتکشها، شناورهای FPSO، نفتکشهای الانجی، نیمه شناورها، جرثقیلهای دروازهای و دیگر سازههای دریایی معطوف است.
مهندسی سامسونگ
مهندسی سامسونگ، شرکت خدمات مهندسی است، که در زمینه ارائه خدمات مدیریت پروژه و اجرای پروژههای ساختوساز، کارخانجات صنعتی، پالایشگاهها، نیروگاههای برق و احداث زیرساختهای شهری فعالیت میکند.شرکت مهندسی سامسونگ در سال ۱۹۸۰ توسط گروه سامسونگ راهاندازی شد و اکنون بهعنوان یک پیمانکار ایپیسی دارای عملیات در ۴۰ کشور جهان بوده، همچنین دارای شعبه در کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، تایلند، هند، ترینیداد و توباگو و مکزیک است.
سامسونگ الکترونیک
پنج حوزه اصلی کسبوکار شرکت سامسونگ الکترونیک عبارت است از: لوازم خانگی دیجیتال، رسانه دیجیتال، السیدی، نیمرسانا و مخابراتدر سال ۲۰۰۴، سامسونگ الکترونیک از سوی مجله فورچون به عنوان چهارمین شرکت تحسینبرانگیز جهان در حوزه الکترونیک انتخاب شد. هماکنون تعداد شرکتهای گروه سامسونگ به ۱۴ رسیده که با ۳۳۷ دفتر در ۵۸ کشور جهان پراکندهاست.
منبع :https://fa.wikipedia.org/wiki/سامسونگ